Over ons

Altijd al gedroomd van jouw eigen unieke bijgebouw? Ons team helpt je graag bij de realisatie van jouw natuurlijk uniek project.

Afbeelding
Poolhouse Meise
Ontdek ons verhaal

Een hart voor hout en voor jou

Sinds 2017 zijn wij actief in het creëren van houten bijgebouwen. Ervaring in hout, ontwerp en techniek. We gaan samen aan de slag om jouw droomproject uit te werken, altijd op maat, in kwalitatieve producten en volgens jouw persoonlijke wensen. Onze passie voor hout, liefde voor kwaliteit en een zwak voor vormgeving is waarvoor wij staan.

Ontdek onze werkwijze

Afbeelding
Tuinhuis Elingen
“Het creëren van een vakantiegevoel in eigen tuin, op een unieke manier. Dat vraagt een creatie van de hoogste kwaliteit en de beste zorg.”
Afbeelding
Poolhouse Grimbergen

Veelzijdig hout voor verrassende resultaten

We bieden verschillende stijlen aan in de houtsoort of het materiaal van jouw keuze. Wij staan voor strakke vormen en veelzijdige leefruimtes met een duurzaam karakter. De combinaties op vlak van stijl, houtsoorten en budget zijn eindeloos. Jouw ideeën komen tot leven via een uniek 3D ontwerp van je toekomstige project.

Offerte op maat aanvragen

Afbeelding
Bijgebouw Vollezele

Wij maken alles in ons eigen atelier

Van ruwe planken tot volledig afgewerkte bijgebouwen. In ons eigen atelier maken we alles met de hand volgens de regels van de kunst. Zo garanderen wij de beste kwaliteit, stipte levertijden en budget van jouw project.

Onze werkwijze

01

Kennismakingsgesprek

Samen bekijken we de verschillende mogelijkheden, wensen en technische aspecten van jouw project. We komen gerust langs, zo hebben we meteen een beeld van de stijl van jouw huis en kunnen we praktische zaken als afmetingen, oriëntatie enzovoort bepalen.

02

Materiaalkeuze en 3D ontwerp

Jouw wensen en eisen worden door ons omgezet in een technische studie en een eerste 3D ontwerp. Dit eerste ontwerp geldt als basis voor het uiteindelijke plan en het productieproces.

03

Offerte bespreking

Na het kiezen van de materialen en het beoordelen van het 3D ontwerp bespreken we de opgemaakte offerte. Wens je bepaalde zaken toch nog aan te passen? Geen probleem, ons productieproces start pas na uw eventuele opmerkingen.

04

Het productieproces

Ons ervaren team voert het goedgekeurde ontwerp tot in de puntjes uit. Een productieproces dat van begin tot einde in ons eigen atelier verloopt, met de beste materialen en volgens strikte procedures.

05

Uitvoering en plaatsing

De basisstructuur hebben we reeds voorzien in ons eigen atelier, de gevelbekleding en andere details worden ter plaatse verzaagd en vakkundig met veel oog voor detail geplaatst.

06

Genieten!

Jouw nieuwe en uniek bijgebouw staat er. Het genieten kan beginnen!

Overtuigd van onze aanpak?

Neem contact op en we bekijken samen hoe we jouw ideeën kunnen uitwerken.

Offerte op maat aanvragen